2011. november 12., szombat

A tisztítókúra, méregtelenítődiéta, rákbetehek étrendje kiknek készült, és mi a haszna?

Sejt méregtelenítés canadian essence segítségével
A receptgyűjtemény eredetileg rákbetegeknek szánt diéta, a szervezet radikális méregtelenítése más betegségben szenvedők, sőt megelőzés célzattal, egészségesek vagy egészségesen fogyókúrázni kívánók számára is ajánlott.

Klinikai tapasztalatok bizonyítják, hogy a táplálkozásnak meghatározó szerepe van a rosszindulatú daganatok /ráknak/ keletkezésében és gyógyításában egyaránt.

India északi részén, Pakisztán határán élő hunza népet a hosszú élet és jó egészség jellemzi. Számos ország tudósai kutatták, mi a titka egészségüknek és annak, hogy nem ritka a 115 esztendős ember sem. A kutatók egyike, Sir Rob McGarrison angol orvos megállapítása: "Sohasem találkoztam ottani orvosi tevékenységem során vakbélgyulladással, sem vastagbélhuruttal, sem rákkal." Mindennek titka, hogy egyáltalán nem esznek fehér rizst, cukrot, nem fogyasztanak húst, és sót. Kenyerük a teljes szemből nyert süteményféle, fő táplálékuk pedig a gyümölcs, zöldség, kecsketej, sajt és méz.


Az egyéni táplálkozási szokások, a magyar konyha húsos-zsíros, sok édességet tartalmazó étrendje, az ipari civilizációban kialakult állattenyésztési és növénytermelési módszerek, az élelmiszer- és vendéglátóipar, a konyhatechnikai manipulációk együttesen tehetők felelőssé azért, hogy Magyarország a rák okozta halálozás tekintetében a világstatisztika élén áll. A felsoroltak mellett a környezetszennyezést sem hagyhatjuk figyelmen kívül! 



A gyógyítással foglalkozó szakértők évszázadok óta tudják, hogy az étrend kapcsolatban áll az egészséggel, amit megeszünk, jelentősen hozzájárul testi, szellemi és lelki épségünkhöz. Az étrend megváltoztatása, a tisztítókúra bevezetése nagyon megsegítheti nemcsak a rák, hanem több más súlyos betegség kezelését is.  A méregtelenítő diétában ajánlott táplálékok jelentősen javítják a szervezet állapotát, segítenek eltávolítani azokat a mérgező anyagokat, amelyek hosszabb ideje - sokszor évek óta - beépültek a szervezetbe. Az ilyen étrendváltozás serkenti az immunrendszer erősödését, ezáltal testünk sokkal hatékonyabban képes működni.


Segítségek akarok nyújtani étkezési szokásaink megváltoztatásához. Fontosnak tartom azonban, hogy az új elképzeléseket lassan, óvatosan, lépésről-lépésre valósítsa meg, semmiképpen ne akarjon egycsapásra mindet! Ez azért is szükséges, hogy emésztőrendszerét, mindennapos tevékenységét, gondolkodásmódját ne érje nagyobb megrázkódtatás. A legtöbb ember étkezési szokásai hosszú évek során, gyakran a gyermekkortól kezdődően alakultak ki, nem könnyű a változtatás. Ezért néhány napig csak a megfelelő reggeli, később a reggeli és ebéd megváltoztatásával próbálkozzon, és csak azután térjen rá a teljesen új étrendre. Az egészséges táplálkozás feladással jár! A tisztítókúra a hagyományos táplálkozás ellentéte, meglehet, és meg kell szokni!







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése